Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Climacomfort AS 

Velkommen til Climacomfort - din ekspert på varmepumper, montering, service/reparasjon, kjøl og frys i hele Oslo og Viken. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsprodukter og tjenester som gjør livet enklere og mer komfortabelt for våre kunder.

Varmepumper er en effektiv og miljøvennlig måte å varme opp hjemmet ditt på. Hos Climacomfort tilbyr vi et bredt utvalg av varmepumper fra noen av de mest anerkjente produsentene i bransjen. Våre varmepumper er enkle å bruke, stillegående og har lavt strømforbruk, slik at du kan nyte et varmt hjem uten å bekymre deg for høye strømregninger.

Vi tilbyr også monteringstjenester for alle typer varmepumper. Vi sørger for at installasjonen går raskt og smertefritt, og at din nye varmepumpe fungerer optimalt fra første stund.

I tillegg til varmepumper tilbyr vi også service og reparasjon av varmepumper og andre HVAC-systemer. Våre dyktige teknikere har lang erfaring og ekspertise innenfor området og vil gjøre alt de kan for å sørge for at dine varmepumper og andre HVAC-systemer fungerer. 

Share on Facebook